Monipuoliset remontointi- ja rakennuspalvelut Vantaalta

Kapon Monitoimi Tmi tarjoaa monipuoliset remontointi- ja rakennuspalvelut Vantaalla, Uudellamaalla ja muualla Suomessa. Teemme kaikki kodin remontit lattiasta kattoon ja pystytämme esimerkiksi piharakennukset ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Kaikki rakentamiseen ja remontointiin saman katon alta

Tarjoamme asiakkaillemme saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontointiin liittyvän. Teemme niin pienet pintaremontit, kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kuin isommatkin saneeraukset. Tarjoamme myös uudisrakentamisen palveluita, kuten autotallien, varastojen ja muiden piharakennusten rakentamista.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • pienet pintaremontit, kuten maalaukset ja tapetoinnit

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

  • keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit

  • korjausrakentamisen urakat

  • uudisrakentamisen palvelut, kuten piharakennusten rakentaminen.

Pyydä tarjous jo tänään! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Pienet ja suuret remontit ammattitaidolla

Teemme erityisesti kaikki sisätilojen remontit esimerkiksi kerrostalohuoneistoissa, rivi- ja paritalohuoneistoissa, omakotitaloissa ja kesämökeillä pitkään kokemukseen perustuvalla vahvalla ammattitaidolla. Teemme osaavin ottein kaikki työt pienistä suuriin, jotta sinä saisit asumiseesi lisää mukavuutta.

 

Pienellä pintaremontilla piristät kodin ilmettä nopeasti. Maalaamme seinät, pistämme uudet tapetit paikalleen, hiomme lattiat ja ehostamme saunan – ja paljon muuta.

 

Toisaalta saat meiltä myös kokonaisvaltaisen huoneistoremontin, jossa uusimme kaiken lattiasta kattoon kylpyhuone- ja keittiötiloja myöten. Meiltä onnistuvat myös vesieristykset, kaakeloinnit ja kalusteasennukset. Olemme myös sähkö- ja putkitöiden osaavia tekijöitä.

 

Ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen kotisi remonttia varten.

Yhteystiedot

Uudisrakentaminen kotitalouksien tarpeisiin

Teemme mielellämme myös erilaiset uudisrakentamisen projektit esimerkiksi kotitalouksille. Olemme rakentaneet erityisesti autotalleja, varastoja ja muita piharakennuksia Vantaalla, Uudellamaalla ja muualla Suomessa. Meiltä saat myös kauniin terassin talosi yhteyteen.

 

Kaikki urakat onnistuvat meiltä kätevällä avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken suunnittelusta ja tarvikkeiden hankkimisesta viimeistelyyn ja siivoukseen saakka. Tarvittaessa huolehdimme rakennusjätteen kierrätykseen.

Kysy lisää